Costumele personajelor de poveste creeaza magie petrecerilor pentru copii!




                                   Costumele de poveste creeaza magie petrecerilor!       
                 
           Fabrica de Magie va ofera costume si accesorii pentru petreceri atat pentru adulti cat si pentru copii, din import si productie proprie. Numarul mare de furnizori externi cu care colaboram ne permite sa oferim in plus foarte multe produse care nu sunt expuse dar exista in oferta si in stocul furnizorilor. Pentru ca evenimentele dvs sa fie unice si aparitiile sa fie spectaculoase puteti apela la noi cu incredere deoarece dispunem de o gama larga si variata de costume si accesorii pentru evenimente, petreceri tematice, serbari, etc.  Puteti de asemenea sa va lasati condusi de propria imaginatie si sa ne propuneti idei de costume pentru reusita unei petreceri.
Aniversarile copiilor sunt momente inedite ce trebuie sarbatorite, petrecerile oferite micutilor trebuie sa fie de neuitat pentru ei, transpunandu-i in lumea povestilor alaturi de personajele din desenele animate indragite.
        Pentru ca micutul tau adora sa se costumeze,  il poti surprinde cu unul dintre costumele cu eroii lui preferati Spiderman, Costumul Batman va reusi de asemenea sa-l puna in ipostaza de invingator , protector si de a fii in centrul distractiei si al petrecerii. Daca copilul tau are varsta cuprinsa intre 5-7 ani , poti opta pentru Costum Superman cu muschi, include costum, pelerina si cizme. Tot din seria personajelor celebre si neinfricate recomandam si Costum Iron Man, Costum Hulk, Costum PowerRangers, Costum Disney Buzz Toy Story, Costum Perseus copii. Nu veti da gres nici cu costumele eroilor principali din Oraselul Lenes , Sportacus si Stefania.
       Pentru fetite, petrecerile si serbarile devin magice , visul oricarei fetite de a deveni o printesa se poate implini purtand costumele personajelor indragite. Fetitele isi doresc o rochie stralucitoare ca Alba ca Zapada sau parul lung ca Rapunzel. Pentru a da startul petrecerii si de a indeplini dorintele micutelor printese, puteti opta pentru Costum Alba ca Zapda, Costum Rapunzel, Costum Alice in Tara Minunilor, Costum Minnie Mouse, Costum printesa Aurora, Costum zana Tinkerbell.
      Alaturi de costumele in care se pot deghiza copii, se potrivesc de minune si pictura pe fata , care este nelipsita de la orice petrecere. Puteti accesoriza un costum alaturi de setul de machiaj pictura fata model animalute iepuras sau set pictura fata model pirat.



Comentarii

Postări populare