Petrecerile de firma - Petrecerea de Halloween



Tocmai ai aflat ca firma unde lucrezi organizeaza o petrecere aniversara, de Halloween sau de Craciun unde se recomanda costumarea? La magazinul fabricademagie.ro gasesti produse pentru toate buzunarele si in plus daca vrei sa salvezi timpul tau si al colegilor irosit cu cautarile, puteti sa plasati o singura comanda si sa impartiti costul de livrare prin curier si comanda ajunge chiar la voi la birou.
Cele mai multe companii organizeaza  petrecerile pentru angajati cu ocazia sarbatorii de Halloween sau de Craciun.

Cateva idei de personaje cunoscute pentru petrecerile de Halloween ar fi Shrek, Freddy Krueger, Jake Sully dinAvatar, Elvis, Contele Dracula sau super eroi cum ar fi Batman, Zorro sau DarthVader din Star Wars 


Costumele de petrecere pentru femei sunt ofertante ca si tematica si poti alege sa devii pentru o seara Cleopatra, Cruella de Ville din 101 Dalmatieni, Alice in Tara Minunilor, Lady Gaga sau Printesa Fiona.


Pentru a iesi in evidenta,  acorda atentie detaliilor, completeaza tinuta cu un machiaj adecvat si accesorii originale cum ar fi arme, bijuterii si podoabe, ciorapi, mustati si barbi, peruci, ochelari sau aripi si cu siguranta fiecare coleg va dori sa faca cel putin o fotografie cu tine.  


Vrei sa primesti premiul pentru cel mai bun costum la petrecerea de Halloween? Atunci alege personaje din filmele din ultimul sezon si nu rata sa consulti alegerile vedetelor din fiecare an pentru petrecerea de Halloween. Noi iti recomandam

Ca sa mergi la sigur, te poti costuma insa si in personaje cum ar fi pirat, fantoma sau zombie, diavolita, muschetar, schelet, vampirita , vrajitoare sau inger. La sectiunea Personaje Halloween, gasesti toate aceste costumatii si accesorii si in plus diverse animale, dovleci, politisti sau luptatori ninja.


Daca esti organizatorul petrecerii, nu uita ca decorul pentru petrecerea de Halloween este foarte important, va crea atmosfera realista si va ajuta petrecaretii sa se simta in largul lor. http://fabricademagie.ro/Decoratiuni-Halloween/  ofera o varietate de decoratiuni pentru décor pereti, pentru suspendat, pentru bun venit, ghirlande, lapioane si panze de paianjen. 

Comentarii

Postări populare