6 Bune practici pentru a deveni un online shopper profesionist! — Partea 1

1 — Cum sa-ti faci parul sa arate potrivit pentru orice fel de imbracaminte pe care o alegi

Cum din ce in ce mai multa lume a inceput sa-si comande online produse, de la electronice pana la mancare, este timpul ca si tu sa devi un profesionist al cumparaturilor online; in ceea ce priveste lumea fashion/carnaval.
Multor femei le place sa-si vopseasca parul in nuante mult apreciate sau la moda. Uneori pentru a-ti asorta outfit-ul recurgi la metode extreme si iti vopsesti parul rapid. Un lucru ce nu este recomandat intocmai, pentru ca-ti poti distruge parul cu usurinta. 

Gasesti aici toate aceste peruci -> https://goo.gl/5h6KBs

O varianta excelenta ar fi purtarea unei peruci, astfel poti alege dintr-o gama larga de culori, ba chiar de coafuri fara a-ti mai strica firele podoabei capilare. Insa purtarea unei peruci aduce si ea noi provocari, ascunderea pe cat posibil a cararii, pieptanarea sau spalarea. 
Dar mai ales aranjarea ei; asa ca-ti recomandam ca atunci cand achizitionezi o peruca de petrecere sau nu numai sa-ti cumperi impreuna cu aceasta si o plasa special creata pentru prinderea parului tau. Astfel peruca se aseaza cu usurinta, iar o peruca profestionista poate trece nedetectata si vazuta ca parul tau natural.

2 — Nu uita acest lucru daca vrei sa-ti completezi trusa de machiaj la un nivel profesionist

Machiajul, un lucru de nelipsit pentru orice femeie, infrumusetarea prin machiaj, un ritual inca din Egiptul antic.

http://www.fabricademagie.ro/Pictura-pe-fata-si-corp/

Dar pentru anumite evenimente in care machiajul poate fi dus la extrem, la carnaval, la o petrecere tematica, de Halloween sau de petrecerea de Revelion, in care poti sa-ti colorezi chipul in cele mai frumoase feluri iti recomandam achizitionarea unor bureti demachianti foarte eficienti si micuti pentru a nu-ti strica bureteii profesionali de acasa, care oricum nu vor fi atat de eficienti pentru indepartarea atator culori. 

3 — Sanatatea ta este importanta

Cu siguranta ti s-a intamplat sa pleci subtire imbracat la un eveniment sau o petrecere pentru ca nu aveai o haina pe care s-o asortezi. Mai ales cand vine vorba de Halloween, Sf Patrick sau Carnavalul de la Venetia, evenimente ce au loc in sezoanele racoroase ale anului.
http://www.fabricademagie.ro/Costum-Dracula.html
Asa ca, daca te costumezi in vampir de Halloween si vrei ca al tau costum sa fie 100% autentic iti recomandam sa-ti alegi o pelerina de vampir sau un poncho.
http://www.fabricademagie.ro/Pelerina-vampir-clasic.html

Comentarii

Postări populare