Botezul bebelusului vara — Ghid Fashion

Modelele florale sunt la mare cautare mai ales trandafirii care sunt un simbol al iubirii si nu uita nici de palarioara pentru serile de vara!




Dungile sunt traditionale si au un simbol aparte cel al marinarilor, care cu vitejie pornesc in lupta cu valurile pentru a stapani corabia!





Mai pe seara s-ar putea ca proaspat botezatului sa i se faca frig, atunci trebuie scoasa arma secreta, ciorapeii super comozi si usor de purtat.



Iar pentru a completa un costum elegant de botez pentru baietei ai nevoie de o pereche de bretelute gri din bumbac pentru pantalonasi si de un papion special creat si atent lucrat pentru camasuta!



Ingerasul tau va avea parte doar de bucurii in viata! Iar cu zilele acestea calduroase o rochita de vara din tafta alba este aducatoare de noroc!




Multa lume alege o tema speciala pentru botezul bebelusului lor, poti merge vara aceasta pe o tema orientala/turceasca cu acest costumas de Micul Sultan







Lasa-le invitatiilor o marturie deosebita de la botez, una de neuitat care sa le aduca si lor noroc si care sa vorbeasca despre bebelusul tau multi ani de acum



Pe o asa caldura te-ai gandit ca-ti poti lasa bebelusul cu piciorusele desculte nu? Dar ca la orice petrecere oricarei fetite ii trebuie o pereche de pantofiori speciali cu care sa se faca remarcata.



Lumanarile pentru masa preotului trebuie sa fie albe pure dar si imperiale fiind decorate cu nasturi metalici cu stema! 



Alege-ti bine lumanarile, sunt unul din cele mai importante lucruri ce-ti vor ramane in casa pentru a-ti aduce noroc. Cu aceste lumanari lucrate manual si decorate ce peste ani iti vor aduce zambetul pe buze atunci cand le vei revedea gandindu-te la toate momentele minunate de acum!



Imediat dupa ce bebelusul este botezat, nu uita sa ai la-ndemana o paturica moale si colorata pentru a-l usca pe cel mic!



Foloseste carti de oaspeti personalizate cum ar fi aceasta carte de oaspeti pentru botez din colectia Aquarella-Petite Coco, pictata manual si personalizata cu numele bebelusului atat pe coperta cat si in interior.



Fie ca e fetita sau ca e baietel la petrecere trebuie sa te distrezi caci este persoana numarul 1 din viata ta!







Pentru si mai multe articole de botez te rugam sa accesezi acest link:

Comentarii

Postări populare