Sfaturi pentru o sedinta foto de Craciun cu bebelusul tau

Sfaturi pentru o sedinta foto reusita cu bebelusul tau


 Copiii sunt cei mai importanti parinti, iar orice mama si tata considera ca timpul petrecut impreuna alaturi de cei mici este nepretuit. Toti parintii sunt fascinati de copiii lor mici si cauta sa experimenteze cat mai multe momente frumoase impreuna. De asemenea, parintii adora sa le faca poze copiilor lor, deoarece vor sa surprinda toate zambetele si clipele de fericire pura traite de cei mici. Daca iti place fotografia si esti fascinat de fiecare gest facut de copilul tau, ar fi o idee buna sa organizezi, la tine acasa, o sedinta foto in care cel mic sa fie personajul principal. Descopera, in continuare, cateva sfaturi pretioase daca iti doresti ca sedinta foto cu bebelusul tau sa fie una reusita.



Gandeste-te la o tema


Inainte de toate, ar fi bine sa-ti alegi o tema pentru sedinta foto. Daca nu stii pentru ce sa optezi, iata niste sugestii de teme: personaje din desene animate, supereroi, iarna sau Craciun. Avand in vedere perioada anului in care ne aflam, ar fi indicat ca tema sedintei foto sa fie „iarna” sau „Craciun”. Dupa ce iti alegi tema, ar trebui sa planifici totul perfect si sa tii cont de fiecare detaliu. Ia in calcul in ce incapere din locuinta va avea loc sedinta foto, de ce ai nevoie ca pozele sa iasa perfect, recuzita si durata totala. De asemenea, propune-ti ca sedinta foto nu o sa dureze foarte mult. Copiii isi pierd foarte repede rabdarea, astfel ca planurile tale pot fi date foarte usor peste cap.


Alege niste costume potrivite


Include in sedinta foto cu copilul tau si niste costume care sa se potriveasca perfect cu tematica aleasa. Daca decizi ca tema sedintei foto sa aiba legatura cu Craciunul, alege niste costume in consecinta. In  cazul in care ai o fetita, o varianta potrivita pentru sedinta foto ar putea fi un costum de ingeras. O alta varianta foarte buna, tot pentru o sedinta foto cu o fetita, ar fi un costum de craciunita cu o caciulita asortata. Pentru o sedinta foto cu un baietel, ai putea alege un costum de Mos Craciun, un costum de spiridus, costum de pinguin sau un costum de om de zapada. Insa ai grija sa nu alegi foarte multe costume, pentru ca s-ar putea ca micutul sau micuta sa nu aprecieze schimbatul foarte des.


Transforma totul intr-o joaca


Daca vrei ca sedinta foto sa se desfasoare cat mai bine, cauta sa transformi totul intr-o repriza prelungita de joaca. Copiii adora sa se joace si ar fi bine sa ai acest aspect tot timpul in vedere pe durata sedintei foto. Prin urmare, cauta sa amenajezi locul in care va avea loc sedinta foto astfel incat copilul tau sa se poata juca in voie cand tu ii faci poze.

Comentarii

Postări populare