Arata ca esti mandru sa fii roman

1 decembrie

1 decembrie este Ziua Nationala a Romaniei si ar merita sa o sarbatoresti asa cum se cuvine, in fiecare an. Oamenii asociaza Ziua Nationala cu semnificatia istorica a zilei de 1 decembrie, cu cinstirea eroilor tarii, cu debutul iernii, cu paradele militare care au loc in principalele orase din Romania sau cu arborarea steagurilor tricolore pe fatadele locuintelor si institutiilor publice. De regula, romanii prefera sa sarbatoareasca 1 decembrie destul de simplu: fie asista la paradele militare, fie participa la evenimente asociate Zilei Nationale, cum ar fi anumite concerte.



Fabrica de Magie iti propune ca, anul acesta, sa petreci altfel de Ziua Nationala a Romaniei.

Incepe ziua ca o sarbatoare

1 decembrie este zi libera legala si chiar, daca nu esti nevoit sa mergi la serviciu, o idee foarte buna ar fi sa te trezesti cat poti de dimineata. Celebreaza  Ziua Nationala inca de la primele ore si bucura-te impreuna cu prietenii sau cu familia de ceea ce inseamna 1 decembrie. Ia micul dejun impreuna cu apropiatii mai in varsta decat tine si roaga-i sa-ti impartaseasca amintirile pe care le au in legatura cu Ziua Nationala.

Cinsteste-i pe ceilalti romani


Ai prieteni, rude, vecini sau cunoscuti care se mandresc ca sunt romani ori care au facut unul sau mai multe lucruri importante pentru tara? Daca da, alege sa le multumesti pentru dragostea pe care o arata Romaniei si petrece timp cu ei. De asemenea, ai putea sa le oferi si niste cadouri.
Totodata, o alta modalitate prin care ai putea sa cinstesti alti romani adevarati ar fi sa mergi si sa depui o coroana de flori la unul dintre monumentele inchinate eroilor nationali.

Arata ca esti mandru sa fii roman


Costumele sunt o componenta importanta cand vine vorba de sarbatorirea zilei de 1 decembrie. Prin urmare, daca vrei sa traiesti din plin o zi cu insemnatate istorica, ar fi indicat sa cumperi, pentru tine si pentru membrii familiei tale, un costum sau un accesoriu tricolor.

Costum national popular tricolor, pentru fete


Fetita ta va aprecia daca ii vei cumpara un costum national popular, cu model stilizat. Costumul national popular, pentru fete, include trei piese: bluza din satin, fusta din satin si brau. Tricolorul este evidentiat pe toate cele trei piese. Costumul este ideal pentru copii intre 3 si 12 ani.

Papion satin tricolor pentru adulti si copii


In cazul in care ai un baiat, ii poti face cadou, de Ziua Nationala, un papion pentru copii, realizat din satin si colorat in albastru, galben si rosu. Papionul dispune de un sistem de inchidere ajustabil, iar dimensiunea fundei sale este 9,5 X 5 centimetri (cm). Daca doresti, iti poti poti sustine copilul alegand sa-ti cumperi un papion tricolor pentru adulti, realizat tot din satin.



Peruca afro tricolora, un accesoriu amuzant



Cumpara o peruca afro tricolora, model unisex, daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta de Ziua Nationala si ii sa starnesti zambetele celor din jurul tau. Chiar daca 1 decembrie reprezinta o zi cu incarcatura istorica, nu inseamna ca nu o poti sarbatori si intru-un mod amuzant!

Fabrica de Magie este alaturi de tine daca iti doresti un costum sau un accesoriu tricolor, prin care sa petreci altfel de 1 decembrie!

Comentarii

Postări populare