Idei traznite pentru o petrecere tematica de neuitat



Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-women-wearing-masks-787961/

Se apropie sezonul cald si aduce cu el distractie si petreceri in toate formele si culorile. Iar ca sa sarbatoresti venirea primaverii, cum ar fi sa organizezi o petrecere tematica? De ce sa lasam costumatiile haioase pe seama copiilor? E timpul ca adultii sa se costumeze si sa se distreze impreuna, ca la 17 ani. In articolul de mai jos, iti vom oferi cateva idei si sfaturi despre cum sa organizezi o petrecere tematica dementiala.



Marinari si pirati pentru fanii lui Jack Sparrow
Lasa-ti imaginatia sa te poarte pe insule ascunse si corabii grandioase cu o petrecere cu marinari si pirati. Sunt atatea posibilitati incat nu stim de unde sa incepem. De la peruci si costume tematice pana la decor si bauturi, toate aceste detalii vor garanta succesul petrecerii tale.


Costum pirat medieval comoara ascunsa leg avenue
Barba cu mustata neagra de pirat barbar

Poti pune la punct un bar pentru bauturi si dulciuri pe care sa-l deghizezi intr-o mica barca de pirati. Iti poti incerca talentele artistice pe pahare si farfurii. Ia cateva culori pe baza de apa si infrumuseteaza aceste accesorii cu motive marine.


Bineinteles, nici costumele nu trebuie uitate, ele fiind piesele centrale ale petrecerii tale. Te poti deghiza intr-o sirena misterioasa sau poti alege varianta cea mai evidenta, si anume un costum sexy de pirat. Ia o palarie fabuloasa si asorteaz-o la o rochie rosie si plina de volane.
Palarie piraterita cu dantela de lux Leg Avenue
Costum de pirat sexy dama




















Cowboy si indieni pentru simpatizantii Vestului Salbatic
O alta idee amuzanta este o petrecere cu cowboy si indieni. Daca ai putine abilitati artistice, poti crea cateva decoratii chiar tu. Ia niste bucati mari de carton si taie-le in forma de cactusi. Le poti picta mai apoi in toate culorile care iti trec prin minte.

Cat despre bar, o idee draguta ar fi sa pui cateva mici palariute de cowboy pe dopurile sticlelor si sa impodobesti tacamurile cu pene asemanatoare cu cele ale indienilor. Iar daca te pricepi la gatit, cateva fursecuri in forma de stea de serif vor fi deliciul invitatilor. La propriu!


Cat despre costume, clasicele palarii de cowboy si camasile in carouri vor fi perfecte. Daca insa vrei ceva mai special, iti recomandam un costum vesel de cowgirl, colorat si plin de viata.

Costum indian Pocahontas Fever
Peruca indian cu pana alba




















Petrecere hawaii pentru iubitorii de exotic
Ce poate fi mai revigorant si mai distractiv la inceput de primavara decat o petrecere hawaii? Colorata si vesela, o astfel de petrecere iti va asigura un loc sigur in inima prietenilor tai. Un decor tropical este obligatoriu, iar daca vrei sa le faci o surpriza placuta invitatilor, iti sugeram sa le oferi in dar cateva ghirlande colorate.

Baloane latex colorate Flamingo Paradis

Kit decor tropical petrecere Hawaiana

Costumele trebuie sa fie si ele extravagante si colorate. Ia-ti o fusta din material textil care imita frunzele si adauga un lant finut in talie pentru acea nota sofisticata si extravaganta. Pentru o atmosfera de vis, lumina conteaza. Iti sugeram cateva ghirlande decorative cu ananasi sau palmieri sau cateva lampi care imita tortele hawaiiene atat de cunoscute si iubite.





Comentarii

Postări populare