Vrajitorul din Oz




          Vrajitorul din Oz revine pe marile ecrane dar si la Fabrica de magie!

       Aventurile magice ale fetitei Dorothy in tara Vrajitorului Oz  impreuna cu prietenii ei Leul, Sperietoarea si Omul de tinichea se regasesc acum la Fabrica de magie prin multitudinea de costume si accesorii pentru adulti si copii specifice povestii.
 
       Nu vei da gres daca vei alege sa porti o rochie Dorothy Perkins, aceasta fiind pe locul 3 in topul celor mai faimoase rochii de celebritati din filme din toate timpurile. Costum Dorothy - include camasa alba si funda pentru par, rochita in carouri cu dantela ce poate fi imbracata la orice petrecere sau carnaval cu tema personaje celebre. Pentru o aparitie memorabila la orice petrecere cu costumatii personaje celebre, Fabrica de Magie iti recomanda Costum modelator Dorothy .

    Fii misterios si alege din oferta noastra de costume vrajitori celebri. Mergi la sigur cu  Costum vrajitor din Oz - include costum intreg, jacheta si palarie vrajitorCostum leul cel fricos, care si-a dobandit curajul in urma aventurilor traite alaturi de prietenii sai, include costum de leu complet, cu coada atasata si gluga cu aplicatie din  blana. Leul din Oz apare in cele mai mai magice momente ale povestii si fiecare dintre noi se poate regasi in acest personaj cand ne lipseste curajul.
Costum omul de tinichea include costum si accesorii. Costum sperietoare, include palarie, pantaloni, bluza.
         Fiecare poveste isi are antagonistul sau memorabil iar la Fabrica de magie puteti incerca si costum vrajitoarea cea rea din Oz, personaj care a creat atatea probleme indragitilor eroi de poveste,include rochia, palarie vrajitoare si pelerina vrajitoare . 

           Ne-am gandit si la cei care aleg sa mearga la petrecere impreuna cu familia si Fabrica de Magie va ofera si costume pentru copii: Costum Dorothy, Costum omul de tinichea, Costum leul din Oz .
                                        
Intra in lumea magica a personajelor cu ajutorul costumelor si accesoriilor de la Fabricademagie.ro !
 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare