Peruci pentru petreceri


Cu o peruca poti obtine cea mai simpla si spectaculoasa deghizare la orice petrecere!

Ai visat sa fii blonda sau roscata si sa ai parul lung si drept sau ondulat? sau poate sa fii o bruneta cu o tunsoare bob? Perucile sexy si cele din gama Glamourama sunt atat de ofertante in materie de coloristica si modele incat cu siguranta iti vei defini chiar si un nou stil de tunsoare.
Daca insa indragesti personajele din filme alege sa porti o peruca Alice in Tara Minunilor, peruca Cleopatra, peruca Alba ca Zapada sau peruca Cruella de Ville.
Perucile din anii 70 sau anii 80 vor completa o tinuta disco in care te vei simti relaxata si gata pentru disctractie la orice petrecere. Sau poti alege o peruca in culori neon model afro, bob sau punk  dar pentru o aparitie spectaculoasa iti recomandam peruca lui Neytiri din Avatar.
O peruca de tiganca, o peruca hippie blonda sau bruneta, medievala sau o peruca de zeita raman de fiecare o alegere clasica cu care nu vei da gres. Pentru un stil mai copilaros poarta o peruca cu cozi Dorothy.

Alege stilul de vedeta si poata o peruca stil Lady Gaga, Katy Perry sau Amy Winehouse.
Nu rata ocazia sa porti o peruca de Halloween! Surprinde-ti prietenul sau sotul  si poarta o peruca de diavolita, vampirita, femeia paianjen sau vrajitoare.  Dar poate si o peruca Minnie Mouse in stil Harajuku va reprezenta o alegere inspirata pentru tine.
Perucile de epoca in stil baroque sau Marie Antoinette, vor inspira eleganta si gandul privitorului va zbura catre timpuri apuse.
Perucile pentru copii fac deliciul celor mici si ii ajuta sa se transpuna instantaneu in personajul indragit. Peruca Merida, Peruca Rapunzel sau Peruca Cenusaresei vor transforma orice fetita intr-o printesa.


Perucile raman obligatorii in costumatia oricarui barbat care respecta autenticitatea personajului preferat. O peruca de muschetar, de pirat, vampir sau Elvis va completa inspirat tinuta aleasa. Dar o peruca afro ramane cea mai simpla si de efect alegere pentru orice barbat indiferent de tematica petrecerii.



Comentarii

Postări populare