Alege cadouri si activitati pentru cel mic in functie de personalitatea lui

Dragilor, in fiecare an de 1 iunie este imposibil sa venim acasa de la munca fara un mic cadou pentru cei mici si stim ca este dificil sa alegi cadoul potrivit. Trebuie sa fie un cadou special si inedit pentru el, sa-l faca sa zambeasca.

Daca anul acesta nu aveti inspiratie noi va propunem cateva idei de cadouri de la www.fabricademagie.ro/ si activitati de 1 iunie pentru copii.

Copilul tau este o fire curioasa si exploratoare?
Cadouri potrivite pentru el care l-ar face fericit ar fi:
O palarie de explorator pentru copii, o vizita la muzeu sau o plasa de prins fluturi.
Plasa de prins fluturi



Palarie explorator





Daca copilul tau are inclinatii artistice , pentru a-i incuraja talentul ii poti face cadou: un set de pictura pentru copii, cursuri de dans sau teatru, un sevalet cu doua fete ce se poate folosi ca si masa sau ca si tablita de desenat , un costum de carnaval pentru copii sau chiar si instrumente muzicale cum ar fi: o chitara sau un fluier de lemn.

Set de pictura acuarele pentru copii

Chitara




Pentru copiii plini de energie va recomandam:
Un cerc pentru gimnastica, un costum de dans, o plimbare prin parc, o bicicleta pentru fetite sau pentru baietei sau un cos de baschet.

Pom pom majorete


Iar pentru copiii carora le plac cadourile care le pun la incercare mintea va propunem: softuri educationale pe diferite subiecte, concursuri interactive in familie precum si puzzle-uri.

Soft educational invatamant primar


Nu in cele din urma pentru copiii haiosi alege accesorii de animalute sau costume amuzante.


Costum ratusca baietel


Toate aceste produse le poti gasi pe www.fabricademagie.ro/ .


Intr-un final tot ce conteaza este ca voi sa va simtiti bine de 1 iunie. Asa ca orice alegeti sa faceti noi va uram: Distractie placuta !  

Comentarii

Postări populare