Vacanta - in aer liber la Fabricademagie.roA inceput vacanta, iar in programul copiilor distractia este principalul obiectiv. Pentru a le capta atentia dar si pentru a petrece cat mai mult timp in aer liber noi va propunem gama jucariilor de exterior. Cu ajutorul acestora va veti distra in apropierea casei.


Chiar daca nu mergeti la mare, cel mic se poate juca in nisip ca si cum ar fi la plaja atat in curte cat si in parcul din apropiere.Plasticart - Carucior si Jucarii de Plaja

____________________________________________________________________________


Pentru copii activi si plini de energie noi va recomandam jocurile sportive. Inca de la varste fragede pot invata jocurile de echipa.

Joc de fotbal Reflex Soccer

Panou baschet copii exterior All Surface Basketball


Joc de bedminton Tailball portabil
Coarda de sarit
______________________________________________


Bicicleta copii 3-5 ani Alfa Romeo

Sportul are un rol importat in viata intregii familii. Daca sunteti amatori de plimbari o puteti face acum alaturi de cei mici. Se spune ca mersul pe bicicleta nu se uita si se invata cel mai usor in copilarie la fel ca mersul pe role.
Role X-line Turbo


___________________________________________________


Aveti la dispozitie o curte? II puteti oferi copilului dumneavoastra un spatiu de joaca. In aceasta zona fie ca se va juca singur fie ca isi va chema prietenii, distractia este garantata.

Cort de joaca Spider-Man


Tobogan gonflabil dublu Water SlideFabrica de Magie va ureaza: vacanta placuta !
Comentarii

Postări populare