Reteta unei vraji de Halloween

Noi am cautat prin intreaga lume magica cele mai frumoase costume si accesorii Harry Potter pentru tine!
In asteptarea Halloween-ului, iar mai ales dupa lansarea celei mai recente carti Harry Potter si Copilul Blestemat; cu siguranta micul vrajitor este in topul personajelor preferate de cei mici.
Fara sa mai stam la poveste, iata-le aici:

SET PELERINA HARRY POTTER + 3 PIESE


Este foarte usor sa faci o vraja daca semeni cu personajul tau preferat! Setul licentiat de vrajitor Harry Potter contine pelerina cu insigna Gryffindor, ochelarii de tocilar si bagheta fermecata. Setul este perfect pentru cei care vor sa fie cat mai apropiat deghizati de personajul din carte.

COSTUM VRAJITOARE SCOLARITA

Costumul de Vrajitoare Scolarita este potrivit pentru orice fan din Romania al lui Harry Potter fascinat de magie si vrajitorie. Costumul de vrajitoare include rochita din lycra cu satin cu aplicatii bentita satin roz, camasa falsa si cravata atasata, emblema imprimata, pelerina (2 fete lycra cu satin) si palarie. Practic, tot ce ai nevoie pentru a fi pregatita de rostirea cuvintelor magice si a incepe distractia.

COSTUM IMPREUNA CU UN CUFAR MAGIC

Oare ce lucruri magice vei pastra in cufarul fermecat? Te-ai gandit deja?
Pe langa cufarul fermcat acest set de lux licentiat contine si roba tanarului vrajitor cu insigna Gryffindor, bagheta magica, ochelari de tocilar, esarfa si cravata. Material: lycra. Masura acestei costumatii este unica si se potriveste copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani.

BAGHETA SI OCHELARI

Cand vrajitorul stapaneste cu iscusinta bagheta cu sunet si lumini, magia adevarata poate fi limitata doar de imaginatie. Setul licentiat contine bagheta magica si ochelari Harry Potter, din plastic.

COSTUM DEMENTOR

Iti place mai mult sa ii sperii pe ceilalti decat sa faci vraji?
Atunci costumul Dementor care include roba cu maneci largi franjurate, cu aplicatie de oase cu efect 3D in relief si masca Dementor cu gluga, este perfect pentru tine!

MASCA SPIRIDUS DOBBY

Transforma-te cu aceasta masca de spiridus intr-o creatura fantastica desprinsa din cartile de povesti! Masca spiridusul Dobby din Harry Potter, este licentiata fiind realizata din latex, de lux, cu detalii autentice si acopera tot capul pentru o deghizare anonima.

COSTUM HERMIONE HARRY POTTER

Hermione din Harry Potter, prietena cel mai celebru vrajitor Harry Potter. Costumul de vrajitoare contine roba licentiata cu emblema casei de vrajitori Gryffindor.

COSTUM DEATH EATER

Devoratorii Mortii sunt personaje fictive din Harry Potter. Ei sunt un grup de vrajitori si vrajitoare, imbracati in haine cu gluga de culoare si masti. Costum Harry Potter death eater, include roba cu gluga si masca.

BUFNITA HEDWIG

Celebra bufnita a lui Harry, cu care trimitea scrisori acum te poate ajuta si pe tine cu livrarea scrisorilor mai mult sau mai putin fermecate. Sau poate a unor biletele de dragoste, cine stie?

CRAVATA HARRY POTTER

Cu cravata Harry Potter Gryffindor, potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti si adolescenti, vei petrece intr-un stil mai elegant de Halloween.
ROBA HARRY POTTER
Daca vrei sa iti insotesti micutii la petrecerea tematica Harry Potter atunci roba de vrajitor cu gluga, dubla (neagra cu grena pe interior), emblema imprimata (Hocus Pocus), ce este unisex ideala atat pentru adulti cat si pentru adolescenti te va ajuta sa tii departe farmecele rele de cei mici.

HOTOAICA AURIE

In Harry Potter si Piatra Filozofala, la primul meci de Vajthat al lui Harry, acesta nu isi poate controla matura fiind vrajita de catre un spectator rauvoitor. Totusi Cercetasii castiga datorita lui Harry care prinde Hotoaica Aurie (Golden Snitch) in gura, aproape innecandu-se cu ea.

Porneste in aventura magica si invata noi vraji, iar cel mai important echipeaza-te din timp cu costumele si accesoriile pe tema Harry Potter de pe pagina fabricademagie.ro !!!

Comentarii

Postări populare