Cele mai vanate costume de Halloween 2016 (Sau, alternative pentru Harley Quinn)


Cu siguranta cel mai vanat costum de Halloween anul acesta este cel al lui Harley Quinn. Popularitatea celebrului personaj a devenit virala in urma lansarii filmului Brigada Sinucigasilor. 
Prima aparitie a lui Killer Croc a avut loc in Batman, un criminal dezlantuit care dorea sa devina regele Gotham City, acesta folosea diverse metode pentru a-si elimina adversarii.
Harley Quinn este fostul psihiatru al lui Joker, de la Arkham Asylum, aceasta indragostindu-se nebuneste de personajul nebun; El reusind pana la urma sa o manipuleze sentimental.
Deadshot este coloana vertebrala a Brigadei, cel care insira incredere, ii tine pe toti aproape, un lider desavarsit. Merita sa fii Deadshot de acest Halloween.

Acum, ca am spus povestea celebrei Brigazi de Sinucigasi, si mai ales a lui Harley Quinn; 

Haideti sa vedem top cele mai cautate costume si alternative pentru doamna psihiatru, nebuna de legat.


Batgirl pe numele ei adevara Barbara Gordon, este unul din ajutorii lui Batman; Ea patruleaza prin Gotham City folosindu-si maestria in arte martiale si gadget-uri High Tech pentru a invinge rau facatorii.
Poate vrei sa fii un personaj din alta Galaxie de acest Halloween, ei bine atunci un costum de Storm Trooper. In acest costum de soldat clona esti pregatita pentru a porni in aventura Razboiul Stelelor!

Inca o costumatie vanate este cea de Piraterita!

Aici gasesti o super colectie de piraterite -> https://goo.gl/3oNwK4

Si in final o Vrajitoare, cel mai bine ar fi sa zbori cu o matura fermecata, Harley nu are asa ceva :P

Aici poti incepe vrajile ->>> https://goo.gl/MG0sP2

Comentarii

Postări populare