Idei pentru o seara de filme horror

Ne place sa traim experiente infricosatoare, dar de cele mai multe alegem sa o facem la noi pe canapea privind un film horror. Dar pentru a intesifica trairile ai nevoie de mai mult, mult mai mult!

Asa ca ti-am pregatit niste sfaturi pentru a avea cea mai infricosatoare experienta chiar la tine acasa, impreuna cu prietenii, familia sau iubitul/iubita.

Alegerea filmului

Cea mai simpla metoda pentru a alege un film horror bun este sa vezi scorul filmului ales pe imbd.com, un scor peste nota 7.5 iti va garanta un film de exceptie.
Cu toate acestea ti-am pregatit TOP 3 filme Horror de anul aceste:

3. The Shallows (2016) (Din Adancuri)

În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

2. Don’t Breath (2016) (Omul din Intuneric)



Trei prieteni pătrund în casa unui singuratic orb, convinși că vor obține un câștig facil, numai pentru a se afla într-o luptă terifiantă pe viață și pe moarte în Omul din întuneric, al doilea film artistic al scenaristului și regizorului Fede Alvarez (Evil Dead) și al legendarului producător Sam Raimi. În al doilea său film artistic, Alvarez ne surprinde cu un thriller horror de o complexitate brutală, care aduce un trio de hoți în fața unui adversar neașteptat de periculos.


1. Blair Witch (2016)

După ce descoperă o filmare care pare să prezinte experiența surorii lui în pădurea demonică Blair Witch, James pornește, alături de câțiva prieteni, către pădurea în cauză pentru a-si găsi surioara pierdută.

Gustari si bauturi

Pentru a putea contracara putin frica, vei avea nevoie de niste gustari cum ar fi: popcorn, chipsuri, crochete, poate chiar o comanda pentru o pizza ar fi o idee buna, dar si de niste bauturi sa te tina hidratat pe durata maratonului de filme horror pe care ti l-ai planificat, recomandarea este sa fie sucuri sanatoase din fructe, poate chiar un smoothie ar fi excelent.

Costumatia

Pentru a trai la maxim o experienta horror alaturi de cei dragi tie iti recomandam chiar si o costumatie inspirata. Astfel te poti transforma alaturi de personajele tale preferate din filme in:

Zombie

Grim Reaper

Machiaj

Daca tu si cei dragi tie veti purta un machiaj horror, atunci fara indoiala dupa o scena de groaza din film va veti speria si unul de celalalt.
Iar atunci cand iti vei intampina musafirii, ii poti surprinde cu un decor horror ca acesta:

Iar dupa ce mergi sa mai aduci gustari, poti face o farsa cu o rana falsa:

Nu ramane decat ca dupa maratonul de filme horror tu si cei apropiati sa bantuiti dupa ora 12 noaptea prin oras!

Costumele si accesoriile din articol se regasesc pehttp://fabricademagie.ro precum si multe alte produse.

Comentarii

Postări populare