Top costume Halloween 2016 copii

Care sunt trendurile?

Halloween-ul a devenit din ce in ce mai popular in ultimul timp prin randul copiilor, deja vedem cum acestia ies in seara de Halloween la “Ne dati ori nu ne dati?” (celebrul “Treat or Trick?”); acestia sunt din ce in ce mai inventivi si vedem pe strazi defiland tot felul de monstrii, scheleti, vrajitoare, demoni, vampiri si multe alte creaturi. 

Am realizat pentru dumneavoastra un Top costume Halloween pentru copii dupa cum urmeaza:

Top 7 costume Halloween Fete

Cand vine vorba de fiica Maleficai crezi ca este o ticaloasa. Cu o astefel de mama cum ar putea fi? Cand intunericul se cuibareste in inima ta, trebuie sa arati intr-un anumit fel si sa te porti intr-un anumit fel.
Are rautatea in sange dar nimeni nu o poate acuza! Nu a avut parte niciodata de iubire. Mama ei, Regina cea Rea o invatase ca doar infatisarea si banii conteaza. Obiectivul vizitei in Aurodon era sa cucereasca un print bogat.
Curajoase si foarte frumoasa, aceasta super eroina este pregatita pentru a lupta in slujba binelui.
Soldat Star Wars clona fete Alege aceasta costumatie pentru fetitele curajoase!
Pirateria nu este lucru usor dar cu siguranta in acest costum orice fata va trece cu brio de incercarile petrecaretilor de Halloween!
Arata tuturor ce poate face Femeia Liliac cu super abilitatile sale de detectiv legendar aflat in lupta dreptatii!

Top 7 costume Halloween Baieti

Costum Hulk reversibil in Capitan America contine salopeta cu miuschi imprimata pe ambele parti, masca de Hulk din plastic si cagula de Capitan America, din material textil. Cu acest costum cu doua personaje copilul poate purta doua costume la aceeasi petrecere si se va transforma ca prin magie!
Costum demon rocker copii contine bluza din lycra lucios,craniul unui zombie demon aplicat, emblema imprimata, masca (latex) cu bandana imprimeu cap de mort, accesorii pentru maini cu capse (prindere arici) si manusile de rocker fara degete.
Kylo, adept al partii intunecate a fortei este un membru al Cavaleriolor de Ren.
Costum pirat Disney Jack Sparrow copii, licentiat, include, salopeta cu imprimeu cap de mort pe piept, cu esarfa si centura atasate de costum si palarie.
Costumul de dinozaur este potrivit pentru petreceri tematice cu animale dar si pentru serbari.
Costumul de Spiderman pentru copii si include costum cu muschi si cagula.
Costumul de ninja pentru copii cu imprimeu Dragon va transforma orice baietel intr-un luptator ninja veritabil!



Comentarii

Postări populare