Tendinte Craciun 2016   Costume si accesorii

Tendinte Craciun 2016 — Costume si accesorii

Daca anul trecut au fost trecute in revista si stabilite ca trenduri Culorile Pastelate, Straluciri de Cupru si contraste de Alb si Negru.

Atunci afla ca de Craciun 2016 nuantele ce predomina sunt cele de Argintiu Sclipitor, Rosu Electric si Vintage Green.

Argintiul SclipitorArgintiul reprezinta bogatia, cel mai scump obiect de arta de pana acum este un craniu uman, opera a lui Damien Hirst vandut cu 99 de milioane de dolari.



Dar o mini-palarie, un accesoriu atat de distret poate atrage privirile daca este de un Argintiu Sclipitor, iar la petrecerea de Craciun ai sansa sa stralucesti la fel de tare la steluta din varful bradului.
Argintiul este obtinut prin slefuirea culorii gri, luciul ce rezulta dupa prelucrare, te va ajuta in orice accesoriu vei alege sa porti in seara de Craciun; sa stralucesti ca o stea pe cerul pur al iernii.

Rosu Electric

Celebrul Rosu al Craciunului revine in acest an mai Electric ca niciodata.

Daca alegi rosu, atunci poti concura cu usurinta la concursul Cea mai adorabila Craciunita, pentru ca vei atrage lumina mai ceva ca globurile din pomul de Craciun. Iar cornitele din “acadele” si ciorapii pana la genunchi, te vor transforma in cel mai dulce desert; ca o bombonica.


Vintage Green

SARBATORI FERICITE!

Comentarii

Postări populare