Anii 80 revin in 2017



De multe ori auzim cum moda revine, dar se pare ca de la sfarsitul anului trecut cresterea popularitatii modei anilor 80 a surclasat orice imaginatie.
Cand vine vorba de moda, toti suntem specialisti, pana la urma, trebuie sa ne imbracam cumva nu? Dar cum si de ce stim ca ceea ce punem pe noi este potrivit societatii in care traim? 

Cum reusim sa atragem priviri, laude si admiratie cat mai bine?

Influenta lui David Bowie asupra anilor 80 este incontestabila, iar pe la mijlocul lui 2016 ne-am readus aminte de el, superstarul de inspiratie androigina cu ochii colorati diferit. Acest lucru a dat startul trendului anilor 80 in 2017.

80s hot in ‘17

Anii 80 ne-au adus definitia de Fashion Extrem, cu siguranta un atribut al lui 2016, iar 2017 nu pare sa se lase mai prejos; daca intotdeauna ti-a placut sa experimentezi in materie de imbracaminte si accesorii, atunci acesta este anul tau;
 Anul in care The Material Girl is Back. 

Din toate astea intelegem ca Madonna devine iar Hit?

Se pare ca da, de la Fustele Tutu Negre cu dantela, combinate cu Manusi Albe, Leopard Print peste tot, o mica bonetica papion asezata deloc discret pe mijlocul crestetului. Astia sunt anii 80… adica 2017 unde lasam deoparte urbanul, hipsterismul si ultrasofistichia si ne asezam iar niste buretei de urmeri supradimensionati, caci pana la urma romanului ii place sa defileze tantos pe fosta strada urbana a lui 2016.
Daca te mai uiti la videoclipurile anilor 80 undeva pe VH1, iar top 100 tocmai a inceput, in fiecare videoclip vei devea par, mult mult par si volum! 
Salbatic precum pare, carlionti si bonetica legata de parca gospodina a uitat sa se mai intoarca acasa si a plecat direct in club. Iar daca nu ai facut asta, iti propun sa incerci o peruca cu foarte mult volum si sa petreci cum nu ai mai facut-o pana acum; 
Daca inca nu te-am convins pana acum, atunci o peruca UV asemanatoare cu frezura lui Peggy Bundy, din celebrul serial sigur o va face:
Iar pentru cei inca sceptici va prezentam peruca:

Michael Jackson Tanar sau Cher cu parul neindreptat:

Pentru si mai multa inspiratie, dar si distractie, aici este link-ul perfect: https://goo.gl/9yHNvl


Fabrica de Magie, de 12 ani specialisti in deghizari!

Comentarii

Postări populare