File de Super Erou: WONDER WOMAN


http://www.fabricademagie.ro/accesorii-super-erou-diadema-Femeia-Minune.html
Nume real: Diana de Themyscira
Alias: Femeia Minune
Pseudonime: prințesa Diana, Miss America, Zeita Adevărului.
Rude: Ares (bunicul) Hippolyta (mama)Antiope (matusa, decedata)
Theseus (unchiul lui Antiope, decedat)Hippolytus (vărul lui Antiope și Theseus, decedat) Donna Troy (“sora”) Terrence Long (cumnatul, decedat)
Robert Long (nepot, decedat)
Afiliere: Liga Dreaptatii
Rasă: Amazon
Cetățenie: Amazon
Starea civilă: Single
Ocupaţie: Agent guvernamental, Ambasador
Gen: Femeie
Înălţime: 181 cm
Greutate: 59 kg
Ochi: Albastrii
Par: Negru
Locul nasterii: Themyscira
Creatori: William Moulton Marston · Harry G. Peter
http://www.fabricademagie.ro/costum-wonder-woman-fete.html
Diana este fiica reginei Hippolyta, primul copil născut pe insula Paradise, în istoria celor trei mii de ani, în care trăiau amazoanele nemuritoare. Amazoanele fuseseră create în jurul anului 1200 B.C. Când zeițele grecești au tras sufletele tuturor femeilor care au fost ucise de bărbați și le-au plasat pe insulă. Un suflet a fost reținut de la creație, cel care se va naște ca Diana. Acest suflet a aparținut inițial fiicei nenăscute a primei femei ucise de un om (pe care Hipolita a fost reîncarnarea). La sfârșitul secolului al XX-lea, Hippolyta a fost instruită să formuleze niște lut din țărmurile insulei Paradise sub forma unei fetițe. Șase membri ai Pantheonului grecesc au legat sufletul de lut, dându-i viață.
http://www.fabricademagie.ro/accesorii-super-erou-cizme-Femeia-Minune.html
Fiecare dintre cei șase ia acordat Dianei un dar: Demeter, o mare putere; Athena, înțelepciune și curaj; Artemis, inima unui vânător și o comuniune cu animalele; Afrodita, frumusețea și inima iubitoare; Hestia, soră cu foc; Hermes, viteza și puterea de zbor. Diana a crescut înconjurată de o legiune de surori și mame. Când era o femeie tânără, zeii au decretat că amazoanele trebuie să trimită un emisar în lumea omului. Regina Hippolyta a ordonat organizarea unui concurs, dar ia interzis Dianei să participe. Diana nu a ascultat și a făcut așa oricum în deghizare, câștigând cu ușurință concursul și a fost numita campioana Amazonului. 
http://www.fabricademagie.ro/costum-femeia-fantastica-sexy.html
Wonder Woman nu și-a păstrat identitatea secretă și nu a fost de la început “super-eroină”. Într-adevăr, caracterul ei era în multe privințe acela de prunc în pădure, nevinovat și fără cruzime. Diana a vorbit numai despre Themyscirian, o combinație de greacă clasică și turcă. Ea a trebuit să învețe limba engleză atunci când a ajuns în America, mai degrabă decât să știe limba în mod intuitiv. Cu toate acestea, Diana a fost antrenată ca un războinic și nu a avut niciun dispreț împotriva folosirii forței mortale pentru a face bine atunci când este chemată. 


Comentarii

Postări populare