File de Super Erou: THOR

Thor este zeul norvegian al tunetului și fulgerului, Thor are una dintre cele mai tari arme produse vreodată, ciocanul fermecat Mjolnir. În timp ce alții l-au descris pe Thor ca pe un supra-musculos, el este destul de inteligent și plin de compasiune. El este sigur pe sine, și nu va înceta niciodată să se lupte pentru o cauză nobila.


http://www.fabricademagie.ro/Costum-Thor-Adulti-Deluxe.html

Numele real: Thor Odinson
Înălțime: 198 cm
Greutate: 290 kg


http://www.fabricademagie.ro/Costum-Thor-Copii.html


Puteri: El este fiul lui Odin și al lui Gaea, forța, enduranta și rezistența lui Thor la rănire sunt mai mari decât marea majoritate a rasei lui supraomenești. El este extrem de longeviv(nu este complet imun la îmbătrânire), dar imun la bolile convenționale și foarte rezistent la răni. Carnea și oasele sale sunt de câteva ori mai dense decât a unui om. Ca Domn la regatul Asgard, Thor poseda Odinforce, care ia permis să atingă resursele aproape infinite ale energiilor cosmice și mistice, consolidând toate abilitățile sale. Cu puterea magică vastă a lui Odinforce, Thor a putut chiar să scuture scutul practic indestructibil al lui Captain America cu ajutorul ciocanului Mjolnir.


http://www.fabricademagie.ro/Ciocan-Thor.html


Abilități: Thor este antrenat în artele războiului, fiind un războinic excelent calificat, extrem de competent în lupta corp la corp, armele cum ar fi sabia si aruncarea ciocanului.
Afilieri de grup: Zeii din Asgard, Avengers


http://www.fabricademagie.ro/accesorii-super-erou-casca-Thor-copii.html


Comentarii

Postări populare