5 dovezi ca ai cel mai bun tata din lume

Parintii sunt, de regula, cei care se lauda cu copiii lor. Adultii obisnuiesc sa spuna despre copiii lor ca sunt cei mai destepti, cei mai frumosi si cei mai priceputi, indiferent daca este vorba despre cantatul la pian sau inot. Dar pe tine ce te opreste sa te lauzi, de exemplu, cu tatal tau? Daca tatal tau vine de la serviciu obosit si stresat, insa alege, totusi, sa petreaca 2-3 ore cu tine, atunci sa stii ca ai un parinte minunat. Iata, mai jos, si alte patru dovezi care iti arata ca ai cel mai bun tata din lume.



Se costumeaza impreuna cu tine

Tatal tau alege sa se costumeze impreuna cu tine ori de cate ori are ocazia. In plus, adesea el este cel care iti propune sa va deghizati in diversi actori de filme pentru copii sau in personaje din desene animate. Chiar te-a intrebat recent daca ti-ar placea sa va imbracati impreuna in niste costume speciale pentru Revelion. Bineinteles, nu acum, ci cu ocazia unei petreceri tematice pe care isi propune sa o organizeze cu ocazia Anului Nou. Daca ai niste costume pentru copii preferate, roaga-l sa-ti cumpere doua pentru petrecere. Ar fi minunat daca i-ai recomanda si tatalui tau cateva costume pentru adulti pe care sa le imbrace la petrecerea in cauza.

Ii place sa se faca de ras

Tatal tau este cel mai bun parinte din lume si daca se tavaleste cu tine prin zapada sau daca nu se sfieste sa se faca de ras in fata ta in timp ce se preface ca racheta de tenis este o chitara ori ca mopul este microfonul perfect. De asemenea, tatal tau este cel mai bun parinte din lume si pentru ca alege sa „bea” ceai din niste cescute de jucarie ori pentru ca iti permite sa-l desenezi pe picioare, maini si fata.

MACHIAJ FATA SI CORP

Se comporta perfect cu mama ta

Cel mai bun tata din lume nu doar ca se comporta exemplar cu tine, ci cu mama ta. Tatal tau este partenerul  ideal pentru mama ta si nu se sfieste sa-i spuna si sa-i arate acesteia cat de mult o iubeste si o respecta.

Te invata sa gresesti


Tatal tau considera ca fiecare esec reprezinta pentru el o experienta de invatare, asa ca iti permite si tie sa comiti erori. Chiar daca iti ofera cele mai bune sfaturi, stie sa respecte cand faci propriile alegeri. Inca un motiv pentru care ai cel mai bun tata din lume!

Fabrica de Magie iti pune la dispozitie numeroase costume pe care tu si tatal tau sa le purtati cu ocazia petrecerii tematica de Revelion. Alegeti-va costumele dorite din oferta si veti petrece impreuna foarte multe momente amuzante!

Comentarii

Postări populare