Petrece de Revelion in stilul Anilor 20Nu ai fost luat niciodata prin surpindere cu intrebarea “in ce perioada sau epoca ti-ai fi dorit sa traiesti?”
Ce spuneti de un Revelion EXTRAVAGANT in stilul anilor ’20? Desi timpul trece si anii se schimba sursele de inspiratie ale prezentului in multe situatii pot fi generate de trecut.
Ehh uite Anii ‘20 este o decada la care noi am putea sa va dam cateva sugestii de produse vestimentare si accesorii pentru a pune in scena o petrecere de zile mari in stilul elegant, extravagant si indraznet al acestei perioade.
Revelion in stil Anii 20


Straluceste la petrecerea de Revelion in stilul anilor 20!


Set 21 de accesorii deluxe pentru cabina foto este un pachet ce nu ar trebui sa lipseasca in acest an la petrecerea pe care o organizezi de Revelion. Amintirile de la aceasta petrecere cu siguranta vor ramane de neuitat cu aceasta recuzita!


RECUZITA POZE CABINA FOTO REVELION CU DECOR


Culorile anului auriu, argintiu si negru nu trebuie sa lipseasca la decorarea zonei de petrecere pentru mai multa stralucire si un plus de aer festiv!Pentru un look inedit si plin de glamour in stilul acelei perioade doamnele si domnii pot incercara cateva costume, accesorii si decoratiuni ca cele de aici


COSTUM ROCHIE CHARLESTON FLAPPE


COSTUM ROCHIE DE SEARA ANII 20 GLAMOUR


revelion fabricademagie.ro

ACCESORII ANII 20 CHARLESTON 3 PIESE


EVANTAI CU PUF DELUX

PALARIE ANII 20 DE LUX

PALARIE TURBAN ANII 20 CU PENE SI INSERTII

ACCESORII GANGSTER 5 PIESE

COSTUM GANGSTER BARBATI ALB

VESTA GANGSTER ANII 20 BARBATI


MANUSI SATIN LUNGI CU FULGI BOA

ACCESORII PANTOFI GANGSTER

BALOANE ALBE FESTIVE CU BULINE GLAMOURDECORATIUNE METALIZATA CU DISCURI STIL TURTURE 6 BUC

Tendintele revin periodic in actualitate, iar piesele care sunt adevarate simboluri ale acelei decade sunt ceea ce dau o imagine cu adevarat plina de stil. 
Indrazneste sa fii altfel anul acesta, 
Like Us !! fabricademagie.ro 

Comentarii

Postări populare