Cum sa alegi o tema perfecta pentru petrecerea copilului tau


Cum sa alegi o tema perfecta pentru petrecerea copilului tau

  Ajuta-l pe copilul tau sa ramana cu niste amintiri minunate din copilarie, asa ca organizeaza o petrecere pentru el, indiferent daca o poti lega de un eveniment anume sau nu. Chiar daca o sa dureze doar cateva ore, petrecerea va reprezenta o experienta extraordinara ca sa petreci timp de calitate cu copilul tau. Cu siguranta ca pentru tine, ca parinte, organizarea petrecerii va reprezenta o provocare majora, deoarece nu iti doresti, sub nicio forma, sa-ti dezamagesti copilul. Daca vrei ca totul sa iasa ca la carte, cel mai bine ar fi sa alegi un scenariu pentru petrecerea copilului tau. Ce ai spune de o petrecere la care toti participantii sa fie imbracati in costume? Suna bine, nu? Totusi, nu este suficient doar sa te decizi ca vrei o petrecere in costume. Va fi nevoie sa alegi si o tematica pentru costumele in cauza. Iata cateva idei care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste tematica pentru costumele de la petrecerea copilului tau.

Tine cont de varstele si de interesele participantilor
Inainte sa cumperi efectiv niste costume pentru petrecere, ar fi indicat sa iei in considerare varstele si interesele participantilor, pentru ca tot ceea ce ii distreaza pe niste copii de 5 ani, de exemplu, este diferit de preferintele unor copii de 10 ani. Ca sa-ti dai seama de interesele unor copii este nevoie sa analizezi diverse directii, cum ar fi ce le place sa faca in timpul liber si ce prefera sa vizioneze. Daca multi dintre copiii care vor participa la petrecere sunt pasionati sa manance sanatos, cumpara niste costume de petrecere cu fructe si legume.

 Pe de alta parte, in cazul in care sunt fanii filmelor cu minion, cel mai bine ar fi sa achizitionezi niste costume de petrecere cu minioni.



 Insa daca adora personajele din fabuloasa lume Disney, ar fi o idee buna sa iei niste costume de petrecere cu Minnie si Mickey.

Roaga-l pe copilul tau sa te ajute

Petrecerea este pentru baiatul tau sau pentru fata ta, asa ca roaga-ti copilul sa te ajute in procesul de organizare. El sau ea ii cunoaste cel mai bine pe viitorii invitati, asa ca indicatiile copilului tau sunt extrem de pretioase. Fa-l pe copilul tau sa-ti povesteasca multe lucruri despre fiecare dintre participantii la petrecere si, de asemenea, implica-l efectiv in procesul de organizare. De exemplu, el sau ea ar putea sa confectioneze niste invitatii sau poti imparti articole de recuzita foto ca si invitatii cu care participantii vor veni pentru poze. De asemenea, spune-i copilului tau ca ar fi o ideea buna sa le inmaneze personal invitatiile celor pe care ii doreste alaturi la petrecere.

 Totodata, roaga-l pe copilul tau sa-ti intocmeasca o lista cu mancarurile si bauturile pe care le-ar vrea la petrecerea lui. Cu cat il implici mai mult in procesul de organizare, cu atat va putea sa-si dezvolte mai usor anumite abilitati. In plus, asa cum am mentionat la inceputul articolului, veti petrece timp extrem de pretios impreuna.

Comentarii

Postări populare