Cea mai inovatoare jucarie a anului 2018



In fiecare an The Toy Foundation din New York, SUA decerneaza premii recunoscute la nivel mondial in industria de jucarii. Premiile sunt acordate pentru multe categorii de jucarii cum ar fi papusa anului, jucaria de plus a anului, jocul anului dar si cea mai inovatoare jucarie a anului.


In anul 2018 cea mai inovatoare jucarie a anului a fost o surpriza fiind aleasa de la producatorul Rubies care activeaza in categoria de costume si accesorii pentru carnaval si petreceri. Este vorba despre costumul de dinozaur T-Rex gonflabil licentiat Jurassic World, disponibil atat pentru copii cat si pentru adulti. Costumul a fost premiat pentru designul creativ si procesul de productie inovator. Aici gasesti si restul jucariilor premiate. Costumul poate fi gasit si in Romania, putand fi achizitionat prin intermediul magazinului www.fabricademagie.ro   







Despre The Toy Foundation

Cunoscand in totalitate puterea reconfortanta si vindecatoare a jocului, Fundatia pentru jucarii The Toy Foundation din New York, SUA ofera jucarii si acorda finantare organizatiilor de caritate pentru copii din America de Nord si din intreaga lume. Munca lor ii ajuta pe copiii bolnavi, din casele de copii sau copii defavorizati care se confrunta cu provocarile vietii. Oferind acestor copii jucarii, le ofera o alternativa distractiva pentru a face fata adversitatilor cu care se confrunta.


Despre Fabrica de Magie

Fabrica de Magie a fost lansat online in 2005 si ofera costume si accesorii pentru carnaval si petreceri atat pentru copii cat si pentru adulti. In prezent, va oferim peste 10,000 de produse din productie proprie si import.

Comentarii

Postări populare