15 idei traznite de costume pentru petrecerea de Halloween





O data cu venirea toamnei, goana dupa cele mai interesante costume Halloween incepe. Dupa o vara plina de vacante distractive, este timpul pentru cea mai asteptata petrecere a noului sezon. Fiind mereu interesati de noi ocazii pentru a ne distra alaturi de prieteni, ideea unei petreceri in care toata lumea poarta costume distractive nu putea sa nu ne trezeasca interesul.

Cine nu ar vrea sa participe la un eveniment in care esti liber sa faci tot ce vrei, sa alegi cele mai traznite decoratiuni si cele mai neobisnuite costume Halloween? Aceasta sarbatoare este asteptata cu nerabdare in fiecare an intrucat reprezinta ocazia perfecta pentru organizarea celor mai grozave petreceri.


CUPRINS
Halloween: Ocazia perfecta pentru o petrecere pe cinste
  1. Costume Halloween pentru femei

  1. TINKERBELL

  2. VAMPIR

  3. ROCK STAR

  4. CALUGARITA ZOMBIE

  5. CELEBRA MALEFICENT

  1. Costume Halloween pentru barbati

  1. PIRATUL DIN CARAIBE

  2. MIM
  3. CLOWN
  4. STAR POP
  5. DOCTOR ZOMBIE
  1. Costume Halloween pentru copii

  1. SCUFITA ROSIE
  2. MINNIE MOUSE
  3. PISICA VRAJITOARE
  4. LUPUL LUNATIC
  5. CONTE VENETIAN

Halloween: Ocazia perfecta pentru o petrecere pe cinste   

Anul 2018 nu reprezinta o exceptie, motiv pentru care suntem convinsi ca si voi ati dat deja startul cautarilor celor mai traznite idei de costume pentru marea petrecere Halloween. Din acest motiv, ne-am gândit că ar fi util și distractiv să vă oferim și noi câteva idei interesante pentru a face cautarea voastra mai usoara si mai distractiva.

In plus, stim ca aceasta este o ocazie mult asteptata atat de copii cat si de adulti, motiv pentru care am inclus in lista noastra idei interesante pentru toate varstele. Iata cele mai cool costume si accesorii Halloween pentru copii si adulti pe care si voi le puteti purta in acest an.


Costume Halloween pentru femei

TINKERBELL


Cum ar fi daca in acest an tu ai fi Clopotica pe care toata lumea o va admira la cea mai distractiva petrecere Halloween? Ai nevoie doar de o rochie verde cu falduri.  Nu uita totusi nici de accesoriile care definesc acest costum: alege un batic sau o esarfa verde pentru a-ti infrumuseta cocul si o panglica mare cu funda la spate pe care sa o prinzi in talie. Suntem convinsi ca la finalul petrecerii toata lumea va fi interesata sa descopere cine a reusit sa dea viata faimoasei Tinkerbell!

Sursa foto: https://www.fabricademagie.ro/images/D/Peruca-zana-Tinkerbell.jpg


VAMPIR

Printre personajele favorite ale celor mai urmarite filme si seriale din ultimii ani se numara si celebrii vampiri care se ascund de lumina soarelui si care devin atractia oricarei petreceri care are loc noaptea. Pentru Halloween, poti opta cu incredere pentru un costum de vampirita regala format dintr-o rochie lunga, rosie din catifea si o jacheta neagra care va defini perfect acest putfit. Nu uita nici de accesoriile care pot completa cu succes aceasta tinuta si de atitudinea potrivita personajului.



ROCK STAR

Printre cele mai tari petreceri organizate vreodata se numara si cele ale starurilor rock care cu siguranta stiu cum sa se distreze. Daca si tu esti un adevarat fan al acestui stil muzical, anul acesta poti da tonul petrecerii Halloween cu un costum Rock Star pentru femei. O astfel de tinuta poate include o fusta, o bluza si o cravata accesorizata perfect cu dressuri cu imprimeuri scheletice, tatuaje care ies usor in evidenta si un instrument muzical care sa completeze perfect tinuta.



CALUGARITA ZOMBIE

Printre cele mai apreciate costume Halloween purtate in fiecare an se numara si cele care au dat nastere celor mai infricosatoare aparitii. Daca vrei sa te asiguri de efectul pe care il va avea prezenta ta la cea mai interesanta petrecere din acest an, poti opta pentru un costum de calugarita zombie. Acesta poate include un costum negru din piele si un voal lung care sa acopere o palarie infricosatoare. Desigur, nu trebuie sa uiti nici de machiajul strident care te poate ajuta sa obtii o deghizare cu adevarat nonconformista.


CELEBRA MALEFICENT

Multe dintre voi cu siguranta ati admirat-o pe faimoasa Angelina Jolie in rolul lui Maleficent, vrajitoarea cu coarne infricosatoare si puteri magice. Pentru petrecerea Halloween din acest an si tu poti opta pentru un costum original care sa intruchipeze acest personaj menit sa atraga atentia. Acesta ar putea include o rochie lunga, celebra pelerina si o palarie din catifea cu coarne malefice care sa defineasca perfect aceasta tinuta.

Sursa foto: https://www.fabricademagie.ro/images/D/palarie-cu-coarne-maleficent.jpg


Costume Halloween pentru barbati

PIRATUL DIN CARAIBE


Nu pot fi multe persoane care sa nu-l fi admirat pe Johnny Depp in rolul de pirat, motiv pentru care in acest an si tu poti atrage atentia tuturor celor prezenti la cea mai distractiva petrecere Halloween costumat in pirat.

Ai nevoie de un costum format dintr-o camasa alba, simpla, o vesta neagra si o pereche de cizme pana la genunchi.  Pentru un plus de efect nu uita nici de cele mai interesante accesorii Halloween care se potrivesc de minune in cazul acestui costum. Poti opta pentru o esarfa colorata pe care sa o prinzi in talie si sa porti un batic rosu pe post de bentita pentru a completa perfect acest outfit special.

Suntem convinsi ca cei prezenti la petrecerea Halloween vor dori cu siguranta sa devina membri ai echipajului tau de prieteni dornici de distractie!


MIM

Nu există petrecere adevarata fara un mim distractiv care sa intretina atmosfera. Daca iti place sa fii in centrul atentiei si sa aduci zambetul pe chipul celorlalti, acest costum Halloween este alegerea perfecta pentru tine. Bluza in dungi si fata alba specifica personajului nu vor trece neobservate.



CLOWN
Orice petrecere are nevoie de un clown. Cum ar fi daca anul acesta ai opta pentru o varianta inedita de clown, unul cu o imagine insangerata si un zambet sinistru demn de cele mai mari scene ale circului? Acest costum horror pentru adulti poate include o salopeta si o masca care sa completeze perfect acest outfit.

STAR POP

Daca o petrecere reusita are sigur nevoie de un star rock, atunci nici un reprezentant pop fermecator nu poate lipsi de la cea mai tare petrecere a anului. Un costum in stilul lui Michael Jackson iti poate asigura o prezenta reusita in acest caz.

Acesta poate include o pereche de pantaloni negri, o camasa alba cu insertii si un sacou negru cu paiete si buzunare care va completa perfect aparitia ta spectaculoasa. Adauga si cativa pasi celebri de dans si intrarea ta in scena va fi una demna de coperta celei mai in voga reviste de moda.


DOCTOR ZOMBIE

La orice petrecere horror ai participa, nu poti sa nu observi farmecul personajelor zombie care atrag imediat atentia. Si tu poti avea o prezenta spectaculoasa in acest an alegand un costum de doctor zombie care iti va asigura o aparitie originala. Acesta poate include o pereche de pantaloni si o bluza specifica doctorilor insa cu insertii horror de schelete din latex sau alte elemente reprezentative. Nu uita nici de masca chirurgicala care trebuie sa completeze perfect aceasta imagine infricosatoare.


Costume Halloween pentru copii

SCUFITA ROSIE


Personajul principal al oricarei fetite este nimeni alta decat inocenta Scufita Rosie. Intrucat stim ca si copiii abia asteapta sa se costumeze pentru marea petrecere de la finalul lunii octombrie, acest costum Halloween poate fi cadoul perfect pentru fetita ta in acest an.  

Acest costum special poate include o rochita rosie, lunga sau scurta, larga sau mulata, in functie de preferinte, un dres alb si o pereche de balerini negri. Nu uita de mantia rosie care este specifica acestui personaj.  

In materie de accesorii Halloween pe care le poti considera pentru acest costum, un cosulet interesant poate fi alegerea perfecta.


MINNIE MOUSE

Faimosul soricel care ne-a facut sa radem si sa il urmarim cu suspans in copilarie poate deveni acum personajul de poveste al petrecerii Halloween dedicate copiilor in acest an.  Un costum format dintr-o rochita neagra, pantofi rosii si celebrele urechi de soricel te vor transforma intr-un adevarat personaj Minnie Mouse pe care toata lumea il admira.



PISICA VRAJITOARE
Copiii iubesc animalutele si personajele de poveste. Pentru a aduce zambetul pe chipul fetitei tale in acest an ii poti cumpara un costum Halloween de pisica vrajitoare. O rochita speciala, asortata cu ciorapei colorati si manusi cu dungi asortate vor da un aspect deosebit acestei tinute. Nu uita nici de accesoriile speciale precum palaria roz de vrajitoare si urechiusele simpatice de pisica care vor completa perfect aceasta tinuta pentru copii.


LUPUL LUNATIC

In seria personajelor infricosatoare devenite celebre in filmele si serialele care au fost urmarite la scara larga in ultimii ani se afla si lupul lunatic care concureaza cu faimosul vampir care se dezlantuie sub clar de luna. Un astfel de costum special pentru baietelul tau poate include o bluza cu blana care sa ii acopere si capul. Aceasta tinuta este completata perfect de o masca de lup varcolac si o pereche de manusi cu blana.


CONTE VENETIAN

Daca vrei ca baietelul tau sa aiba o aparitie regala la cea mai tare petrecere Halloween din acest an,  poti alege un costum de conte venetian pentru acesta si  cu siguranta nu va trece neobservat.

Acesta poate include, printre altele, o pelerina neagra speciala care va asigura eleganta necesara unei astfel de tinute. Nu uita nici de cele mai interesante accesorii care pot completa cu succes acest outfit:  o masca venetiana speciala si o palarie specifica epocii.

La cat de distractiva a fost cautarea unor astfel de tinute interesante pentru petrecerea de Halloween, noi deja nu mai avem rabdare sa dam startul petrecerii speciale din acest an. Voi ce costum veti alege?

Comentarii

Postări populare