Idei de costume de Halloween in trend anul acesta


O data cu aparitia celor mai inedite idei de costume de Halloween sau reprezentand cele mai populare personaje de poveste, stim ca se apropie cea mai asteptata petrecere a anului. Nimeni nu doarme in noaptea care marcheaza finalul lunii octombrie intrucat toata lumea vrea sa aiba cea mai infricosatoare prezenta la cel mai interesant eveniment al anului.

Costume de Halloween cu puteri magice

Conform legendelor celtice, in noaptea de Halloween se deschid portile dintre lumi, iar spiritele calatoresc pe Pamant. Cele mai interesante costume de Halloween au aparut tocmai pentru a oferi celor care le poarta protectia necesara impotriva spiritelor rele care incearca sa faca noi victime.

Costume de Halloween infricosatoare

Pentru ca voi sa deveniti atractia serii destinate deghizarii si sa fiti protejati de spiritele rau voitoare care v-ar putea strica distractia, astazi am pregatit o noua lista de costume de Halloween care cu siguranta va vor atrage atentia.

Mizam pe cele mai impresionante idei de tinute pentru ca anul acesta voi sa fiti cei care ii veti speria cu adevarat pe prietenii vostri. Iata care sunt cele mai interesante costume de Halloween pe care le-am pregatit pentru voi, fanii tinutelor infricosatoare!

Costume de Halloween - Masca doctorului nebun

Pentru fiecare dintre noi, un doctor este o persoana care salveaza vieti. Cum ati reactiona insa daca v-ati intalni fata in fata cu un medic care sigur nu are de gand sa va salveze ci sa produca teroare in randul celor prezenti la petrecerea de Halloween?


Anul acesta chiar voi puteti fi acest personaj horror cu ajutorul unui costum de Halloween special creat pentru a provoca teroare. Halatul alb plin de sange si o masca de-a dreptul inspaimantatoare cu siguranta vor avea efectul scontat din prima secunda in care voi va veti face simtita prezenta la petrecerea de Halloween.

Costume de Halloween - Un zombie pus pe fapte rele

Cei mai infricosatori zombie au fost personajele centrale ale celor mai horror filme si seriale din ultimii ani. I-am urmarit cu spaima din salile de cinema pregatite cu efecte speciale care sa dea farmecul acestor filme. Astfel, nu poate exista petrecere de Halloween fara un zombie pus pe fapte rele.



Anul acesta chiar tu poti fi cel de care toata lumea se teme si pe care vrea sa il cunoasca pentru a afla unde a gasit cel mai infricosator costum de Halloween. Pentru a avea o intrare in scena cu adevarat inspaimantatoare, alege un costum de zombie intemnitat care va starni spaima in randul celorlalti invitati la petrecere. In plus, adevaratii fani ai tinutelor horror originale, cu siguranta vor aprecia alegerea ta in materie de costume de Halloween din acest an.

Costume de Halloween - Un clovn care nu te va face sa razi

De regula, un clovn este invitatul principal al unei petreceri destinate bunei dispozitii si relaxarii celor mici si celor mari. De Halloween insa, un costum de clovn infricosator cu parul in culori vii si un ranjet sinistru va deveni adevarata vedeta a serii. Adauga cateva imagini insangerate pe acest costum de Halloween si vei obtine o tinuta apreciata de fanii acestei sarbatori.

Costume de Halloween - Vrajitoarea cu puteri nebanuite
Nu exista petrecere infricosatoare la care sa nu participe o vrajitoare cu un plan secret pe care vrea sa il puna in aplicare in seara de Halloween. Acest eveniment este ocazia perfecta pentru spiritele care au scapat din alte lumi sa provoace panica pe Pamant.

Daca si tu vrei sa atragi atentia tuturor celor prezenti la petrecere in seara menita deghizarii, poti alege un costum de Halloween de vrajitoare. Acesta va fi cu siguranta admirat de toti cei prezenti la petrecere. Ai nevoie doar de o rochie neagra lunga, de o peruca interesanta, de o palarie demna de un personaj mistic și de puterile nebanuite pe care doar o vrajitoare poate sa le detina.


Costume de Halloween - Un vampir in varianta feminina

Daca este vorba de Halloween, petrecere si costume inedite menite sa starneasca panica si admiratie, trebuie sa avem pe lista si o tinuta de vampir. Acesta este un personaj celebru, care a starnit mereu interes in randul celor pasionati de viata celor mai neobisnuite creaturi.

In ultimii ani, vampirii au fost si personaje principale in filme si seriale. Astfel, nu poti da gres cu un costum original de vampir la petrecerea de Halloween din acest an. Poti alege unul cu o pelerina sinistra, cu o peruca speciala si dinti care vor face aceasta tinuta sa para una cat se poate de reala.
Au mai ramas doar cateva zile pana cand spiritele se vor dezlantui pentru a da startul unor petreceri de neuitat. Nu vor lipsi decoratiunile speciale, cele mai infricosatoare costume de Halloween si cele mai originale tinute menite sa atraga atentia celor pasionati de arta deghizarii. Alegeti si voi cele mai frumoase costume de Halloween in acest an si petreceti pana dimineata alaturi de gasca voastra de prieteni care abia asteapta acest eveniment.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/close-up-photo-of-halloween-decors-1449058/

Comentarii

Postări populare