Ziua Indragostitilor: Cum sa organizezi o petrecere pentru cupluri si cei singuri



Data de 14 februarie a devenit una populara in intreaga lume, datorita faptului ca aceasta a fost aleasa pentru a celebra iubirea. De Valentine’s Day, se da startul petrecerilor distractive destinate iubirii, iar cuplurile din intreaga lume se intrec in organizarea celor mai reusite evenimente pentru grupurile lor de prieteni.

Ce se intampla insa cu cei singuri de Ziua Indragostitilor? Chiar daca acestia nu au un partener alaturi, acest lucru nu inseamna ca nu se pot distra pe cinste in aceasta zi. Ai nevoie doar de un cadru de petrecere potrivit, de invitati dornici de distractie, de accesorii personalizate si de muzica de calitate.

Iata cum poti organiza o petrecere de Valentine’s Day, la care atat cuplurile cat si cei singuri sa se distreze pe cinste!

CUPRINS
Ziua Indragostitilor - Lista de invitati
Outfituri personalizate pentru Ziua Indragostitilor
Ziua Indragostitilor - Accesorii pentru petrecere
Jocuri distractive pentru petrecerea de Valentine’s Day

Ziua Indragostitilor - Lista de invitati

Desi poate parea dificil sa organizezi o petrecere tematica, in special una destinata iubirii, trebuie doar sa aloci timp pentru a planifica totul in detaliu. Incepe prin a stabili lista de prieteni pe care vrei sa ii inviti la petrecerea de Ziua Indragostitilor, incluzand aici atat cupluri cat si persoane care sunt singure in aceasta perioada. In plus, ofera-le celorlalti libertatea de a invita prieteni noi la petrecere, astfel incat cei singuri sa aiba sansa de a cunoaste persoane noi.

Dupa alcatuirea listei de persoane care vor participa la evenimentul organizat, poti opta pentru un set de invitatii personalizate pe care sa le trimiti. Daca intentionezi sa organizezi o petrecere tematica, alege invitatiile in functie de tema aleasa. Astfel, toti prietenii tai vor sti ce costume sa aleaga pentru cea mai interesanta petrecere a anului. Mai mult decat atat, poti opta si pentru un set de invitatii handmade, cu forme specifice sarbatorii celebrate.


Outfituri personalizate pentru Ziua Indragostitilor
O petrecere de Ziua Indragostitilor nu poate fi una obisnuita, motiv pentru care outfiturile personalizate sunt necesare pentru a crea atmosfera potrivita acestei ocazii. Iata cateva idei de tinute interesante pe care tu si invitatii tai le puteti alege pentru petrecerea de Valentine’s Day!

  • Tinuta Gatsby Girl - Pentru a obtine o aparitie eleganta si stralucitoare la petrecerea de Ziua Indragostitilor, poti alege un costum Gatsby Girl, de culoare rosie, cu franjuri negre, decorat cu paiete. Poti accesoriza acest outfit cu o bentita confectionata din catifea rosie, cu manusi lungi și un dres extravagant negru. Cromatica si modelul acestei rochii o transforma in tinuta ideala pentru aceasta ocazie speciala.

  • Wetlook Outfit - De Ziua Indragostitilor, doamnele pot opta pentru un look senzual, misterios. O rochie neagra wetlook, in stil creion, cu fermoar de sus pana jos in fata si maneca lunga poate asigura acest look. Accesorizata cu o pereche de pantofi cu toc inalt si bijuterii statement, aceasta rochie de lungime midi va fi usor de remarcat la petrecere.



  • Costum Fantoma de la Opera - O tinuta eleganta pentru barbati, potrivita in cazul unei petreceri tematice organize de Ziua Indragostitilor este una inspirata de musicalul Fantoma de la Opera. Pelerina din satin cu aplicatii din piatra rosie, jacheta confectionata din satin cu imprimeuri florale, masca misterioasa, manusile negre si trandafirul rosu reprezinta elemente potrivite pentru o petrecere eleganta, destinata celebrarii iubirii.


Ziua Indragostitilor - Accesorii pentru petrecere

Cadrul in care se va desfasura petrecerea de Ziua Indragostitilor este, de asemenea, unul important. Pentru a crea atmosfera potrivita, poti opta pentru diverse accesorii decorative, special create pentru aceasta ocazie. Iata cateva idei pentru aceasta etapa a organizarii petrecerii de Valentine’s Day!

  • Banner litere aurii - Pentru a adauga o nota personala petrecerii pe care o organizezi, poti opta pentru decorarea locatiei cu bannere cu mesaje specifice ocaziei. Unul cu litere aurii, care sa includa mesajul You & Me este perfect pentru evenimentul organizat de Valentine’s Day și poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior.


  • Set decor rosu - Pentru a crea atmosfera corespunzatoare de petrecere, poti opta si pentru un set de ghirlande de diverse forme si dimensiuni, in nuante rosii.


  • Baloane din latex sub forma de inimi colorate - Inima este simbolul iubirii, motiv pentru care decorul potrivit pentru petrecerea de Ziua Indragostitilor trebuie sa includa si un set de baloane colorate, sub forma de inima. Nuantele de rosu, roz si alb se completeaza perfect!


Jocuri distractive pentru petrecerea de Valentine’s Day

Nu poate exista o petrecere adevarata fara muzica buna si jocuri distractive, care sa asigure buna dispozitie de Ziua Indragostitilor. Iata cateva idei interesante pentru aceasta etapa a planificarii tale!

  • Ghiceste numele - Acesta este un joc amuzant, in special pentru persoanele singure de la petrecere. Ai nevoie de doua grupuri, din care sa iasa, pe rand, cate o persoana in fata, pentru a mima numele unor personaje celebre. Acestea trebuie sa fie alese astfel incat sa simbolizeze sarbatoarea iubirii, avand ca exemplu celebrii Romeo si Julieta. Grupul care reuseste sa recunoasca cat mai multe nume castiga jocul.

  • Cupidon - Acest joc reprezinta ocazia ideala pentru ca persoanele singure prezente la petrecere sa sa integreze printre ceilalti invitati. Pentru aceasta activitate distractiva, persoanele implicate trebuie sa se aseze in cerc si sa fie numita persoana care va avea rolul lui Cupidon. Acesta le va gasi, rand pe rand, pereche persoanelor care vor iesi din cerc, legate la ochi. Acestea vor trebui sa ghiceasca perechea care a fost aleasa pentru ei. Cei care reusesc, devin la randul lor personajul Cupidon, iar perechile alese pentru ei vor trebui sa ghiceasca pentru cine au fost alese.



Avand lista de invitati facuta, un cadru decorat corespunzator, cele mai atractive tinute și muzica sau jocurile potrivite pentru a crea atmosfera potrivita, vei organiza petrecerea ideala de Ziua Indragostitilor.

Comentarii

Postări populare